Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Cybervision
NaslovnaVijestiUnsko-sanski kanton(FOTO Galerija) SDP USK pressicom i šetnjom kroz Bihać zvanično otvorio kampanju...

(FOTO Galerija) SDP USK pressicom i šetnjom kroz Bihać zvanično otvorio kampanju “Da svane dan”

U Bihaću je danas u prostorijama SDP-a USK-a odražana konferencija za medije na kojoj su se obratili Razim Halkić predsjednik KO SDP USK, prof. dr. Fatka Kulenović zastupnica u Skupštini USK-a, prof. dr. Albin Muslić federalni zastupnik i Almin Hopovac ministar obrazovanja u Vladi USK-a.

Nakon press konferencije iz Kantonalnog odbora SDP-a USK-a uputili su saopćenje za medije koje prenosimo u nastavku.

Prije četiri godine bili smo spremni preuzeti odgovornost i biti dio Vlade, bez obzira na sve napade i ucjene nismo se bojali raditi na stabilizaciji Kantona. Ponosni na rad i rezultate SDP-ovih ministara u Vladi i poslanika u Skupštini Unsko-sanskog kantona danas stojimo pred vama.

Stabilizirajući Budžet USK bez i jednog podignutog kredita uspjeli smo osigurati redovne isplate plaća i svih naknada, početi sa isplatama sudskih presuda, osigurati duplo veća sredstva za zdravstvo, obrazovanje, poljoprivredu i privredu pokazali smo da znamo i možemo raditi za građane i razvoj Unsko-sanskog kantona.

Kandidati SDP BiH za sve nivoe vlasti zajedno sa Denisom Bećirevićem, kandidatom za člana Predsjedništva BiH spremni su koristeći položaj Unsko-sanskog kantona koji se nalazi na vratima EU, razvojnim projektima, turističkim i poljoprivrednim potencijalima, u sinergiji sa višim nivoima na kojima će nedvojbeno SDP biti kičma vlasti omogućit priliku građanima da rade i od svog rada žive u svojim kućama.

Uz zahvalu na podršci do sada pozivamo sve građane da se uključe u izborne procese, svojim glasom podrže kandidate SDP BiH i omoguće Da svane dan.

Komentari
POVEZANI ČLANCI
- Marketing -
Cybervision

Najpopularnije