Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Cybervision
NaslovnaVijestiBosna i HercegovinaNumić: Pro.PR konferencija važna za uključivanje bh. struke u nove trendove

Numić: Pro.PR konferencija važna za uključivanje bh. struke u nove trendove

Direktor Direkcije za marketing i razvoj brendova AS Holdinga Ethem Numić izjavio je da je regionalna i internacionalna Pro.PR konferencija, koja počinje danas u Sarajevu, važna za uključivanje bh. struke u nove trendove iz te oblasti.

– Ovaj događaj će okupiti najbolje PR stručnjake iz regije koji će sa nama podijeliti svoja iskustva i znanje – istakao je Numić.

Dodao je da je upravo to ono što treba Bosni i Hercegovini – ravnopravno otvaranje prema zemljama okruženja i Evrope, jer smo za to i sposobni.

Numić je pojasnio da se njegova prezentacija na konferenciji fokusira na razvoj kroz inovacije, sa posebnim akcentom na višekanalnu komunikaciju.

– Inovacijama, razvojem i komunikacijom diktiramo trendove, transformišemo druge, a oni nas, u pozitivnom smislu – naveo je Numić.

Po njegovom mišljenju, u BiH nedostaje stručnosti kod poslovnog komuniciranja, te je izrazio nadu da će se poslovno komunicanje transformisati u jednostavnije i efikasnije komuniciranje.

Pro.PR konferencija traje do 5. novembra i bit će prilika da stručnjaci iz komunikacijske industrije razmjene znanja s naglaskom na područje odnosa s javnošću.

Fena.ba

Komentari
POVEZANI ČLANCI
- Marketing -
Cybervision

Najpopularnije