Nedjelja, 26 Marta, 2023
Cybervision
NaslovnaMagazinShakira u emotivnoj objavi pokazala kako bolesnom ocu ljubi stopala, posjetio ga...

Shakira u emotivnoj objavi pokazala kako bolesnom ocu ljubi stopala, posjetio ga je i Pique

Kolumbijska pjevačica Shakira podijelila je emotivni snimak sa ocem Williamom Mebarakom Chadidom, koji ide na fizioterapiju u bolnicu.

Iako je još uvijek u fokusu javnosti njen ljubavni život, Shakira ima i drugih porodičnih problema. Prošle sedmice, pjevačica je potvrdila da se njen 91-godišnji otac vratio u bolnicu i da je smješten na kliniku Teknon-Quiron u Barceloni.

Snimak koji je podijelila na svom Instagramu prikazuje Shakiru kako pomaže svom ocu da ojača noge koristeći fiziotehnike, dok je ljekar promatra sa strane.

“A život je nešto što se događa između posjeta bolnici i kostima za Noć vještica”, napisala je u opisu, dok se u jednom trenutku može vidjeti i kako ljubi očeva stopala.I njen dugogodišnji bivši partner Gerard Pique bio je kod Williama u posjeti. Potvrdila je to majka pjevačice Nidia Ripoll, koja je tamošnjim novinarima objasnila da su oni “još uvijek porodica”.
Prema Nidiji, William je trenutno stabilan, ali nije sigurna kada će biti otpušten iz bolnice, prenosi Hola.
William je imao tešku godinu nakon što se zarazio koronavirusom, a zatim je u maju ove godine i pao, te je morao na nekoliko operacija.
Pjevačica na svojim društvenim mrežama često pokazuje naklonost prema svom ocu, a nedavno je podijelila i fotografiju na kojoj on ljubi njezinu majku, kao i fotografiju Williama s unucima.
“Naučio si nas ustati nakon svakog pada, znamo da ćeš to ponoviti i ovoga puta. Volimo te”, poručila je Shakira.Shakira već neko vrijeme pokušava uskladiti privatne i poslovne obaveze, kao i teške situacije s kojima se suočava.
Osim lošeg zdravstvenog stanja njenog oca, pjevačica se suočila i sa razvodom od Piquea s kojim ima i dvoje djece. Također, tu su i sudske bitke zbog optužbi da je tamošnju vladu prevarila za gotovo 15 miliona eura poreza.

Klix.ba

Komentari
POVEZANI ČLANCI
- Marketing -
Cybervision

Najpopularnije