Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Cybervision
NaslovnaVijestiUnsko-sanski kantonU dolini Sane svanuo dan: Bećirović "Želimo BiH pružiti bolju budućnost"

U dolini Sane svanuo dan: Bećirović “Želimo BiH pružiti bolju budućnost”

Sinoć je u prepunoj Sali Hotela Sanus u Sanskom Mostu, održan skup podrške Denisu Bećiroviću zajedničkom kandidatu za člana Predsjedništva BiH. Da je pobjeda Bećirovića sve izvjesnija pokazuje i velik odaziv građana u gradu na devet rijeka.

Prije samog obraćanja Denisa Bećirovića, predstavljeni su kandidati Socijaldemokratske partije iz Unsko-sanskog kantona za sve nivoe vlasti. Prisutnim građanima Sanskog Mosta obraćali su se Nermin Nikšić, Fatka Kulenović, Razim Halkić, Albin Muslić i na kraju Denis Bećirović.

Govoreći o svojoj kandidaturi Bećirović je rekao kako su predstavnici jedanaest stranaka prije pola godine zatražilo razgovor s njim i saopćili mu da mora biti kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva BiH.

„Neću pobjeći od odgovornosti jer ja ne znam izdati ni BiH ni poštene ljude u ovoj zemlji. Mi smo uvijek uz domovinu BiH, mi smo uvijek pod zastavom BiH, mi uvijek slijedimo ideju socijalne i pravedne BiH, mi nismo vandali, sluge i marionete tuđih država, mi smo sluge i zaštitnici naše države BiH, jedne i jedine. Nikada nam ne treba biti teško i nikada to ne trebamo preskočiti da iskažemo najdublje poštovanje ljudima u ovoj zemlji, borcima Armije Republike BiH bez kojih ne bi bilo ni nas ni države. Zahvaljujem se i ženama BiH koje su najveći pokretači našeg društva. Želim iskazati poštovanje prema našim penzionerima koji su izgradili sve što danas imamo, radnicima koji grade nove vrijednosti i mladim ljudima bez kojih nema ni budućnosti.“, rekao je Bećirović

Istakao je kako ga botovi napadaju 24 sata dnevno i da vode prljavu kampanju, te da on ne želi voditi osim čistu i pozitivnu kampanju, da je njegov izbor otvaranje novih radnih mjesta, nova diplomatija BiH koja će privlačiti nove inostrane investicije, da se bori protiv kriminala i korupcije, napravi savremeni obrazovni sistem i da BiH pruži šansu za bolju i kvalitetniju budućnost.

Komentari
POVEZANI ČLANCI
- Marketing -
Cybervision

Najpopularnije