Ponedjeljak, 27 Marta, 2023
Cybervision
NaslovnaVijestiUnsko-sanski kanton(Video) Emotivna ispovijest oca brutalno pretučenog Azura Terzića: "Pokušali su da mi...

(Video) Emotivna ispovijest oca brutalno pretučenog Azura Terzića: “Pokušali su da mi ubiju sina!”

Prije tačno mjesec dana, 2. oktobra, mladi košarkaš KK Igman Burch sa Ilidže Azur Terzić teško je povrijeđen nakon što je sa prijateljima izašao u provod. Azur je pronađen je iza diskoteke Advantage u Cazinu sa slomljenom kičmom. Nakon nesreće, hitno je prebačen u Univerzitetski klinički centar u Sarajevu gdje se i danas liječi.

Saud Terzić, Azurov otac, ističe da je kobne noći on bio na svadbi a njegov sin je kao i obično izašao u grad sa prijateljima. 

– Ja kada sam došao kući sa svadbe, oko pola 3 ujutro sam saznao šta se desilo sa mojim djetetom. Bio sam izgubljen, kao i svaki roditelj. Šta se desilo do današnjeg dana niko ne zna. Jedina stvar u koju nema sumnje je da je to bio čisti pokušaj ubistva – priča Terzić. 

Dodaje da je Azur prije četiri i po godine ostao bez majke.

– Moj Zuka je pametno dijete, sjajan košarkaš, dijete koje je prije četiri i po godine ostalo bez majke. Sve smo zajedno radili, on ja i kćerka koja sad živi u Sarajevu. Desila mi se strašna stvar koju nikome ne bi poželio – rekao je Terzić.

Cijeli razgovor pogledajte na You Tube

Avaz.ba

Komentari
POVEZANI ČLANCI
- Marketing -
Cybervision

Najpopularnije